23948sdkhjf

Danske Spil udvider digitale muligheder

200 forhandlere får en tabletløsning til Oddset op til EM.
Det skal være lettere at spille Oddset for kunderne og lettere for forhandlerne at udbyde de nyeste spil. Det er ifølge Danske Spil grundtanken bag den digitale satsning, som Danske Spil lige nu er i gang med at rulle ud over forhandlere og kunder i Danmark.

Med en helt ny Kuponspils app kan kunderne hele tiden se en opdateret udgave af de udbudte spil, også kaldet ”Den lange”. På app’en kan man vælge sine spil, og forhandleren skal så blot scanne stregkoden på kundens telefon, og indsatsen er placeret. Alle forhandlere kan med deres terminaler scanne app’en allerede nu, så teknikken er klar.

Udover app’en, som allerede er tilgængelig i App-store, får 200 forhandlere i løbet af de næste uger helt nye skærmløsning i deres butikker. Her kan kunderne via en opstillet tablet se spilleprogrammet, udvælge deres spil på tabletten og printe deres kupon via en bluetooth printer. Kuponen afleveres så til forhandleren, der scanner den ind og får betalingen.

-Ligesom med Kuponspils app’en giver den nye tablet kunderne et konstant opdateret program og mere handlefrihed til at vælge alle kampe. Det giver forhandlerne et bedre udbud og mere at tilbyde kunderne. Samtidig gør det ”spillehjørnet” i butikken mere appetitligt at se på. Der er færre papirer og brugte papirkuponer, der kan gøre butikken rodet, siger direktør i Danske Lotteri Spil (DLO), Pernille Wendel Mehl.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109