23948sdkhjf

"Tingenes internet" rammer de danske butikker

"Internet of Things" er blevet virkelighed i den danske elektronikbranche.
Det såkaldte Internet of Things (IoT), eller måske endda "Internet of Everything", har præget elektronikbranchens messeshows, konferenceprogrammer og strategier i årevis, og nu er produkterne efterhånden også ved at blive tilgængelige i de danske butikker, skriver Ingeniøren.

Tingenes internet er en betegnelse for intelligente, netopkoblede produkter som for eksempel køleskabe eller gadelamper, og selv om tendensen rammer elektronikbranchen først, så vil andre brancher også få glæde af udviklingen.

- Det er viden, som fødevare-eller medicovirksomheder ikke har selv. Derfor betyder det noget for elektronikbranchen, lige fra konsulenthuse til produktionsfaciliteter af forskellig art, vurderer formanden for brancheforeningen Professionel Elektronik, Flemming Jensen.

- Nu er det for alvor noget, der ændrer forretningsmodellerne i virksomhederne. Vi har set et skifte det seneste år. Tidligere så mange de nye teknologier som relevante for produktionen, men i dag handler det om innovation, siger direktør Adam Lebech fra DI Digital.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156