23948sdkhjf

Tysk modeportal vil støtte danske studerende

Zalando uddeler legat til innovative studerende i Danmark.
For at opmuntre til kreativ ideudvikling har Zalando etableret et legat for studerende i Danmark.

Med legatet håber vi på at få nogle banebrydende tanker omkring, hvordan e-handel vil forme fremtiden for modeverdenen, lyder det fra Zalando.

- Zalando er en uregerlig kraft inden for modeverdenen. Vi er altid på udkig efter den næste ting, og nu beder vi studerende give os deres bud på, hvordan vi som modeaktør bevæger os fremad inden for e-handel. Stipendiet er blevet iværksat for at opnå indsigt i verden udenfor Zalando, give de studerende mulighed for at dele deres ideer og blive belønnet for deres indsats, siger Göran Allvar, stifter af legatet.

- Som nordisk land, er Danmark et avanceret marked og frontløber indenfor online shopping og nethandel. Eftersom postordre-shopping har været en stor tradition i Norden, forventer vi os meget af de danske studerende. Danskere er trygge ved og tilpasser sig hurtigt ny teknologi. Derfor vil vi gerne i kontakt med talentmassen og præmiere de bedste idéer, siger Jonas Mortensen, dansk jurymedlem.

Juryen består af medarbejdere fra Zalando og lokale eksperter, der udvælger de bedste ideer og præmierer den bedste idé med et legat på 20 000 kroner.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079