23948sdkhjf

Ny medejer hos Louis Nielsen i Hillerød og Helsinge

Chefoptiker Jacob Hansen bliver kompagnon med chefoptiker Søren Halberg og retailchef Anja Jørgensen i to Louis Nielsen-butikker.
Louis Nielsen-butikkerne i Hillerød og Helsinge får ny medejer, idet chefoptiker Jacob Hansen bliver kompagnon med de nuværende indehavere af de to butikker, chefoptiker Søren Halberg og retailchef Anja Jørgensen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Som ny chefoptiker får Jacob Hansen ansvaret for det optikerfaglige arbejde i tæt samarbejde med chefoptiker Søren Halberg, mens retailchef Anja Jørgensen varetager ansvaret for salg og service.

I det daglige vil Jacob Hansen som udgangspunkt være at finde i butikken i Hillerød sammen med Anja Jørgensen, mens Søren Halberg styrer slagets gang i butikken i Helsinge.

- Jeg har altid gerne ville eje min egen butik, så da Louis Nielsen kom med tilbuddet om at blive partner, tog det mig ikke lang tid at slå til. Jeg trives med nye udfordringer, hvilket gør, at butikkernes hverdag passer godt til mig, siger Jacob Hansen, som allerede er blevet godt modtaget i Louis Nielsen.

- Vi er glade for, at Jacob har sagt ja til at blive ny medejer. Vi har de senere år været inde i en fantastisk god udvikling i vores butikker, og der passer en dygtig og erfaren chefoptiker som Jacob perfekt ind, siger retailchef Anja Jørgensen om den nye kompagnon.

Jacob Hansen blev færdiguddannet og autoriseret optiker tilbage i 2005 og siden arbejdet som optiker, butikschef og synsekspert i andre optikerkæder, fortrinsvis i hovedstadsområdet, før han sidste år skiftede til Louis Nielsen.

Her tilbragte den første tid i butikken på Amager, før han rykkede til Nordsjælland for at blive partner og medejer af de to butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078