23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rugbrødsmadder er alternativ til hjemmelavet aftensmad

Takeaway-retter er næste alternativ.

Danskerne mangler ofte inspiration til aftensmaden, og når fantasien en aften ikke rækker, står den i det fleste familier på rugbrødsmadder.

Det viser en undersøgelse blandt 803 danskere, som Aim Create har foretaget.

37 pct. af de adspurgte vælger rugbrødet, mens 28 pct. tyr til takeaway-retter, viser undersøgelsen.

Kun 12 pct. vælger at optø og varme en frossen færdigret, mens 7 pct. går på cafe eller restaurant.

Supermarkedernes færdigretter ligger lavt i prioriteringen, da kun 6 pct. vælger en sådan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web01