23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Øko-kød er en mangelvare

I følge Coop kunne butikkerne sælge dobbelt så meget økologisk kød som nu.

Et markant stigende salg af økologiske produkter i landets butikker giver sig udslag i en betydelig underforsyning af markedet med så vigtig en vare som kød, skriver Dansk Handelsblad.

– Vi kan kun levere 60-70 pct. af det økologiske kød – okse, svin, kylling – som butikkerne bestiller på grund af manglende udbud. Desværre er det så grelt, at vi tvinges til at være restriktive i det sortiment, der tilbydes den enkelte butik, og vi markedsfører derfor stort set aldrig økologisk kød, da der ikke er en normal markedssituation på råvarerne, siger kategorigruppechef Esben Meier til avisen.

Læs mere på dhblad.dk (kræver abonnement)

http://dhblad.dk/oekologisk-koed-er-en-m...

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|