23948sdkhjf

BoConcept: Prisen er halvanden milliard

Der kommer til at ske ændringer, konstaterer de nye ejere
Kapitalfonden Layout Bidcos køb af Herning-møbelvirksomheden BoConcept løber op i cirka halvanden milliard kroner.

Det skriver Herning Folkeblad, efter at kapitalfonden har offentliggjort, at den har sikret sig 92,4 procent af den samlede aktiekapital og 95,7 procent af stemmerne i BoConcept.

Layout Bidco vil nu tvangsindløse de resterende 7,6 procent af aktierne i BoConcept og hurtigst muligt trække firmaet af børsen.

Hvad der derudover skal ske, er indtil videre uklart.

- Der kommer til at ske ændringer, men hvad de konkret kommer til at gå ud på, det er for tidligt at svare på, siger Per Bech Thomsen fra rådgivnings-firmaet Impact Partners, som udtaler sig på vegne af Layout Bidco, til avisen.

Han henviser til det tilbudsdokument, som Layout Bidco har sendt ud til aktionærerne. Her står, at "Layout Bidco A/ S er tiltrukket af Selskabets (BoConcept, red.) appeal hos internationale forbrugere og Selskabets resultater i detailsegmentet og vil aktivt støtte ledelsesteamets strategi om at skabe yderligere værdi i forretningen ved at gennemføre vigtige værdiskabende projekter og evaluere potentielle strategiske muligheder, der alle har til formål at få Selskabet til at vokse. Layout Bidco A/ S vil tilføre erfaring inden for forretningsudvikling samt den brede fagspecifikke viden, der kan hentes i 3i's internationale netværk, såvel som muligheden for at levere de nødvendige økonomiske ressourcer, således at Selskabet kan udvikle sig yderligere".

3i med hovedkvarterer i London er moderselskab for Layout Bidco, der blev stiftet får dage før tilbuddet på BoConcept blev offentliggjort.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125