23948sdkhjf

Her er familiens plan med salgsmillionerne

Mølholm-familien tjente godt 300 millioner kroner på at sælge A-aktierne i Boconcept. Svarende til 21 procent af alle aktier.

Nu er Viggo Mølholm og hans to sønner klar til bruge formuen på investeringer, skriver Herning Folkeblad.

Allerede sidste år overdrog Viggo Mølholm en stor del af sine aktiebesiddeler til sønnerne Kim Mølholm og Allan Mølholm, som begge fortsætter på lederposter hos Boconcept.

Trioen har dannet et fælles selskab, og nu er de ved at planlægge, hvordan pengene skal investeres.

Blandt andet bliver det "ganske almindelige investeringe", fortæller VIggo Mølholm til Herning Folkblad, hvor pengene skal "yngle på en fornuftig måde".

Men pengene kan også bruges til at hjælpe virksomheder i gang. Flere har bejlet til familiepengetanken, men intet er besluttet endnu.

-Som den entreprenør, jeg er, vil jeg ikke afvise, at vi også godt vil hjælpe med at være fødselshjælpere til nye spændende projekter, hvis vi kan se, at der er noget perspektiv i det, siger Viggo Mølholm til Herning Folkeblad.

Viggo Mølholm lægger ikke skjul på, at han gik efter en god pris, da han solgte den virksomhed, som dels har tilhørt Mølholm-familien, siden Tage Mølholm var medgrundlægger i 1952.

- For mig er det lige så meget stoltheden i det. Salgsprisen er en blåstempling af den strategi, vi startede i 1990' erne og beslutningen om, at vi ikke længere ville være producent, men retailer og satse på BoConcept som brand. Så det er også en blåstempling af den temmelig farefulde rejse, som mange troede, at vi ikke ville overleve på, men som viste sig at være rigtig, siger Viggo Mølholm til Herning Folkeblad.

Investere i virksomheder

Kilde: Herning Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093