23948sdkhjf

Red Barnet-indsamlere får rabat i Idémøbler

Bolighuset giver 25 procents rabat til alle indsamlere.
Støt en god sag – og få samtidig en stor rabat på dit køb i Idémøbler. Sådan lyder tilbuddet fra den landsdækkende kæde af bolighuse, der som hovedsponsor for Red Barnet går utraditionelle veje for at bakke op om Red Barnets landsindsamling søndag den 4. september.

Det fortæller Red Barnet i en pressemeddelelse.

Idémøbler er hovedsponsor for Red Barnet og har valgt at gå en mere utraditionel vej for at hjælpe Red Barnet med at skaffe indsamlere. Nemlig ved at tilbyde en stor besparelse på det næste møbelkøb til alle, der har samlet ind til Red Barnet.

- Vi har i forvejen et fremragende samarbejde med Red Barnet – og ud af det samarbejde opstod ideen om at gøre opmærksom på landsindsamlingen ved at give alle indsamlere en rabat hos os. Vi håber, at vi på den måde kan være med til at skabe opmærksomhed omkring det vigtige arbejde, som Red Barnet gør, siger Michael Christiansen, direktør for IDdesign, hovedselskabet for ILVA og IDEmøbler.

Idémøbler har derfor valgt at give 25 procent i rabat til alle, der søndag den 4. september eller mandag den 5. september kan fremvise deres diplom fra Red Barnet, der bekræfter, at man har samlet ind.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094