23948sdkhjf

Ny ejer af Invita i Herning starter i lære som køkkenmand

Kent Bloch Sørensen skal til at lære alt om køkkener.
Den nye ejer af Invita i Herning, Kent Bloch Sørensen, kommer fra en ledende stilling i telebranchen, men ønsket om at blive selvstændig og have direkte kundekontakt gjorde, at han for nyligt købte Invita i Herning, fortæller Invita i en pressemeddelelse.

- Invita er et stærkt brand, med et godt ry og med en indiskutabel god kvalitet. Med de tre egenskaber på plads, var beslutningen om at blive selvstændig Invita-forhandler ikke svær at tage. Invita er i vækst og her i Herning-området, er andelen af kvalitetsbevidste forbrugere rigtig høj, siger Kent Bloch Sørensen.

Den nye ejer har gransket analyser for befolkningssammensætning og fremtidige byggeplaner i Herning-området, og alle statistikker peger i den rigtige retning.

- Herning melder om en markant stigning i nybyggeri, og oveni kommer de mange, som godt kunne tænke sig at få køkken, bad eller garderobe opfrisket eller skiftet i deres nuværende bolig. Derfor er placeringen af butikken god, siger Kent Bloch Sørensen om baggrunden for købet.

Læs også: For to milliarder ny produktion til køkkenkæmpe

Med i bagagen har han mange års salgs- og ledelseserfaring fra telebranchen, hvor han bl.a. har været regionschef hos Telia med ansvar for salg og med 80 medarbejdere i afdelingen. Oprindelig er Kent Bloch Sørensen uddannet i tøjbranchen, og han har tidligere drevet selvstændig tøjbutik i Fields. Oplevelserne og erfaringerne fra dengang har til dels været drivkraften for igen at springe ud som selvstændig.

Som det ses på Kent Bloch Sørensens CV, så er han fuldstændig uerfaren inden for køkkenbranchen, men det ser han ikke som en hindring.

Læs også: Uno Form åbner nyt køkkenstudio

- Jeg skal nu i gang med at lære alt om køkkener, og jeg er allerede gået i ’lære’ hos de fire nuværende Invita-medarbejdere, som heldigvis har mange års erfaring i at rådgive om køkkener. De har også et stort lokalt netværk, som jeg først nu skal til at opbygge. Men den store erfaring jeg har inden for salg og ledelse opvejer mit manglende kendskab til køkkenbranchen, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Kent Bloch Sørensen, der privat bor i Brejning lidt uden for Vejle med sin kone og tre børn.


Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11