23948sdkhjf

Søstrene Grene har fået en drømmestart i Tyskland

Den bedste start på et nyt marked i 20 år, lyder det fra kæden.
Søstrene Grene har gjort sit indtog på det tyske marked med åbningen af kædens første tyske butik i Hamborg, og tyskerne har taget godt imod de danske søstre, der i en pressemeddelelse fortæller, at det har været den bedste start på et nyt marked i 20 år for virksomheden.

Mere end 32.000 tyskere har lagt vejen forbi den nye butik i løbet af de første to uger, og butikken er kun startskuddet til et planlagt ekspansionseventyr i det tyske.

Søstrene Grene regner nemlig med at åbne op mod 200 butikker i landet syd for grænsen.

- Vi havde slet ikke turde drømme om, at tyskerne ville tage så godt imod Søstrene Grene. Mange af kunderne har fulgt os på de sociale medier, så de var meget målrettede og vidste præcis, hvilke produkter de vil have fat i, siger Mikkel Grene, adm. direktør hos Søstrene Grene.

- Den flotte modtagelse bekræfter os i, at vores feminine univers med æstetiske varer til lave priser appellerer til tyskerne. Den type butikskoncepter er der ikke mange af i Tyskland, fortsætter han.

I dag har kæden 118 butikker på følgende markeder: Danmark, Sverige, Norge, Island, Holland, Spanien, Frankrig, Japan, Irland, England og nu også Tyskland.

Den danske kæde er forberedt på, at det er en lang proces at etablere sig på det tyske marked. Fremgangsmåden er dog klar for Mikkel Grene, der peger på, at beliggenhed og de rette franchisetagere er nøglen til succes.

- Vi er ydmyge omkring at etablere os i Tyskland, da det er et svært marked med mange aktører. Men det er også et meget attraktivt marked, og den flotte start giver os blod på tanden og styrker os i forhåbningerne om at kunne etablere os i flere store tyske byer allerede i løbet af de næste par år, siger Mikkel Grene.

- Lige nu er det afgørende for os, at vi finder de helt rette franchisetagere, som forstår vores koncept og det, vi kalder søsterånden, som er den måde, vi arbejder på og omgås hinanden, fortæller han.

Søstrene Grene forventer at kunne åbne flere butikker i Tyskland allerede inden udgangen af 2016, såfremt de rette lejemål findes.

Alene i august måned har Søstrene Grene åbnet to butikker i Frankrig og to i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078