23948sdkhjf

Her er Danmarks mest nytænkende designbutik

Huset bruges blandt andet til kulturelle arrangementer.
Skageraks Flagship Store på Indiakaj i København har vundet Designbaseprisen som årets mest innovative design- og livsstilsbutik i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Et visionært og eksperimentende hus, der skaber nærværende og inspirerende rammer om sine designs. Sådan udtalte juryen om Skageraks Flagship Store, der fik overrakt prisen for Danmarks mest innovative design- og livstilsbutik i 2016 af erhvervsmagasinet Designbase på årets Formland messe i Herning.

I 2015 blev butikken frisket op og indrettet på ny, og i dag bruges huset også som platform for kulturelle og gastronomiske arrangementer, der inddrager lokalmiljøet og virksomhedens interessenter.

Spørger man direktøren for Skageraks Flagship Store, Lotte Grebe, er hun ikke i tvivl om, at renoveringen og de nye tiltag har haft en betydning.

- Samspillet mellem den daglige hygge og nærværende betjening, og de mange nye arrangementer, som huset nu lægger hus og have til, giver os en unik mulighed for at skabe mindeværdige oplevelser for de besøgende.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11