23948sdkhjf

Viborg har stadig en attraktiv bymidte

Positivt at Sct. Mathias Centret blev placeret i bykernen.
Det har ikke skortet på udfordringer for de handelsdrivende igennem de senere år blandt andet med finanskrisen og øget nethandel, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Men i Viborg går det bedre end i mange sammenlignelige byer. Der er stadig rift om de bedste placeringer i byen, og man finder kun få tomme lokaler i gågaderne.

- Der er ingen tvivl om, at Viborgs bedste placeringer i gågaden fortsat er meget attraktive for de store butikskæder, fortæller Plusmæglernes Christian Guldager, der har fungeret som erhvervsmægler i Viborg i mange år, til avisen.

Han vurderer, at årsagerne skal findes i en generel positiv byudvikling og et stærkt erhvervsliv. Og så det faktum at byens nye store center, Sct. Mathias Centret, er placeret centralt i bykernen.

- I andre byer som Kolding og Randers, som har detailhandel i shoppingcentre placeret uden for bymidten, der ser billedet helt anderledes ud. Her er huslejeniveauet for butikslokalerne i midtbyen faldet drastisk, og man ser flere tomme butikslokaler, siger Christian Guldager.

Inden for de seneste år har blandt andet Jack & Jones, Intersport, Normal og Joe & the Juice åbnet butikker i byen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093