23948sdkhjf

Nyt byggecenter er ikke et byggecenter

Men hvad er det så? Læs her om Optimeras planer i Aarhus.
Et helt nyt format med et fokuseret sortiment og materialer, der kan afhentes hurtigt på vej til og fra byggepladserne i centrum.

Det er ambitionen for det byggecenter, som Optimera inden årets udgang vil åbne på Søren Frichsvej i Aarhus.

- Grundtanken er at lave et effektivt servicetilbud til de mange håndværkere, som arbejder på byggeprojekter i midtbyen. De kan lige smutte forbi og købe de byggematerialer, de skal bruge, og hurtigt komme videre. De kan også bestille dem på forhånd, så pakker vi dem, så de står klar til afhentning, når de kommer forbi. Det er ikke et byggecenter, hvor man kommer ind og snuser rundt, men en afhenterbutik, siger Lars Nygaard, salgsdirektør i Optimera.

Ikke blege for at prøve nyt af
Tidligere på året åbnede Optimera et salgskontor i Viborg med materialesalg, rådgivning og showroom, men uden lager. Præcis som det nye byggecenter på Søren Frichsvej er det et eksempel på, hvordan man bryder med de gængse forretningsmodeller i branchen.

- Vi gør tingene lidt anderledes og er ikke blege for at prøve nyt af. Vi har ingen ambitioner om at have 70 forretninger med tilhørende lagre rundt omkring i landet. Det hører en anden tid til og er enormt omkostningstungt, siger kommerciel direktør Christian Herbert.

Han peger på, at Optimera både kan trække et stort centrallager i Randers samt volumenlagre i Aalborg og Vamdrup.

- Og nu begynder vi at udnytte de eksisterende lokale lagre, vi har, som en del af vores logistikservice. Som for eksempel i Aarhus, hvor Optimera i Løgten bliver backup lager for det nye byggecenter på Søren Fricshvej, siger Christian Herbert.

Optimera forventer at åbne flere af denne type byggecentre i fremtiden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079