23948sdkhjf

Salling byder på chili-larver og hampesmåkager

Storcentret præsenterer semifinalisterne til Salling Fødevarepris 2016.
Chili-larver og hampesmåkager med chokolade. Det er bare noget af det, kunderne i Salling kan smage fredag den 23. september, når stormagasinet præsenterer de 30 nytænkende, danske fødevarer, der er blandt semifinalisterne til Salling Fødevarepris 2016.

Samtidig bliver det muligt at få en snak med en lang række af producenterne, hvis fødevarer fremover vil kunne købes i Salling, fortæller storcentret i en pressemeddelelse.

De 30 innovative produkter er udvalgt i skarp konkurrence blandt de i alt 115 indstillede kandidater.

- Sallings ambition er at kunne tilbyde det ypperste inden for dansk producerede fødevarer, og med prisen vil vi gerne gøre vores for at støtte op om branchen. Det glæder os, at vi år efter år har fået stadig flere kandidater til Salling Fødevarepris, ligesom vi er glade for en stadig stigende opbakning fra vores mad-entusiastiske kunder, siger Sallings direktør, Marianne Bedsted.

Aarhus og Østjylland er talstærkt repræsenteret blandt de innovative fødevarer.

Producenter fra Aarhus er bl.a. Enorm, der fremstiller insekt-snacks; Småkageriet, der bager hampesmåkager med chokolade; Bistad, hvis bistader udnytter pladsen på byens tage; og slagter Zacho i Højbjerg, hvis fasan-paté er blandt de udvalgte. Østjyske producenter er Møllerup Gods i Rønde, der fremstiller hampemel og spegepølse med hamp; Samsø Aperitif, der deltager med sin snaps på hvidtjørn; og Sorring Bær, hvis syltede hyben med honning har fundet vej i semifinalen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109