23948sdkhjf

Shell genopstår i Roskilde

I sidste måned lukkede Shell på Københavnsvej, men nu genopstår kæden på den anden side af vejen.
I sidste måned blev Shell på Københavnsvej i Roskilde til Circle K, men nu bliver Statoil på den anden side af vejen til en Shell-station, skriver Dagbladet Roskilde.

Det kan måske forekomme barokt, men forklaringen skal findes hos Europa-Kommissionens, der tidligere har afgjort, at den canadiske virksomhed Alimentation Couche-Tard, der ejer Circle K, måtte overtage nogle af Shells danske stationer, men ikke dem alle.

-Som betingelse for den endelige godkendelse af købet var kravet fra Europa-Kommissionen, at vi ikke købte alle Shell-stationerne, men at nogle af dem skulle afgives. Vi har fået 131 Shell-stationer og har afgivet 24 stationer som en del af den samlede forhandling, siger Ann Kirstine Havsteen, marketing-og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Ann Kirstine Havsteen ved godt, at det kan virke lidt spøjst, at der forsvinder en Shell på den ene side af vejen, blot for at der åbner en anden på den modsatte side.

-Det har taget cirka et år at forhandle med Europa-Kommissionen, hvilke stationer vi må købe af Shell, og hvilke der skal videresælges. Det har også været en del af denne forhandling, hvilke af vores egne stationer vi skal afgive for at kunne få lov at købe Shell-stationerne. Det er foregået helt ned til hver enkelt by og til den enkelte station, fortæller hun til Roskilde Dagblad.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.113