23948sdkhjf

Imerco har fokus på Hvidovre

Den 29. september åbnede Imerco ny butik i Frihedens Butikscenter – nu rykker byens anden Imerco-butik er til et nyt og mere centralt placeret lokale.
Torsdag den 13. oktober genåbner Imerco Hvidovre C i nye lokaler.

- Det nye lokale i Hvidovre C har gennemgået en omfattende renovering med nyt loft, gulv og inventar, hvilket giver en fantastisk kundeoplevelse. Hele indretningen er i overensstemmelse med det nye butikskoncept, som vi introducerede i 2015 og implementerer i alle vores butiksåbninger og renoveringer, udtaler administrerende direktør Frederik Brønnum.

- Vi har blot det seneste år åbnet tre nye butikker, og flere eksisterende butikker har fået en bedre beliggenhed. Det er en udvikling, vi fortsætter, hvilket flytningen af butikken i Hvidovre C er et godt eksempel på, fortsætter Frederik Brønnum.

Personalet i butikken vil være det samme, som kunderne i Hvidovre C er vant til at møde med butikschef Christina Persson i spidsen.

- Kunderne kan forvente at få en helt ny oplevelse i Imerco Hvidovre C, da de nye lokaler er mere indbydende og moderne i forhold til den tidligere placering i centret, fortæller Frederik Brønnum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094