23948sdkhjf

Illum åbner Skandinaviens største ur- og smykkeafdeling

Den nye afdeling vil strække sig over næsten 650m2.
I samarbejde med den ikoniske schweiziske ur- og smykkevirksomhed, Bucherer, åbnede Illum i sidste uge Skandinaviens største afdeling for luksusure og luksussmykker i stueetagen.

Den nye haute horlogerie og diamantafdeling vil strække sig over næsten 650m2, hvor kunderne kan udforske det ypperste indenfor ur- og smykkehåndværk, med brands som Rolex, Cartier, Chopard, Gucci, Georg Jensen, Baume & Mercier, TAG Heuer samt Bucherer's egen smykkelinje.

Den nye afdeling er et led i den forvandling Illum har gennemgået siden 2014, da italienske la Rinascente købte det ikoniske stormagasin.

- Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til vores nye fantastiske afdeling, der udover at tilbyde det ypperste inden for ure og smykker, er en oplevelse at besøge i sig selv. Det kræver en helt særlig ekspertise at arbejde med ure og smykker på dette niveau, og derfor har vi valgt at åbne afdelingen i samarbejde med den førende schweiziske ur- og smykkeforhandler Bucherer, der ligeledes selv producerer ure og smykker, udtaler Jeanette Aaen, administrerende direktør i Illum.

Bucherer blev grundlagt i 1888, og er blandt verdens førende specialister inden for traditionsrig fremstilling af ure og smykker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14