23948sdkhjf

Invita åbner i Hørsholm med helt ny slags køkkenbutik

Invita åbner køkkenbutik i Hørsholm, som skal danne skole for resten af landet.
Egentlig åbner Invitas nye køkkenbutik i Hørsholm først 1. november, men mange tager i døren, og derfor er der ’smug-åbent’ allerede fra 20. oktober, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Optimismen og lækre forretninger er vendt tilbage til Hørsholm, så det er helt naturligt at vi gør det samme i et område, hvor vi har mange trofaste kunder med et godt blik for kvalitet og lækre detaljer, siger butiksindehaver Michael Larsen, Invita.

Butikken adskiller sig klart fra andre køkkenbutikker ved at have et område i butikken, hvor alle køkkenmaterialer er samlet. Det hedder CreativeLab.

Læs også: For to milliarder ny produktion til køkkenkæmpe

Her kan kunderne sammen med en indretningskonsulent lege med farver og materialer og se resultatet på en stor skærm. Det giver et rigtigt god beslutningsgrundlag, når man skal have nyt køkken. Butikken i Hørsholm kommer til at danne skole for, hvordan Invitas butikker skal indrettes i resten af landet.
Farverne tilbage i køkkenet

Læs også: Uno Form åbner nyt køkkenstudio

Den nye butik viser en klar tendens med hensyn til, at danskerne ikke er nær så farveforskrækkede mere. Stilrene køkkener i hvid eller sort er en evergreen, men flere og flere går all in med nye farver i køkkenet.

- Vi har 500 kvm. butik, hvor vi vil vise alle nyhederne, bl.a. et nyt grønt køkken, som jeg tror, bliver en ny klassiker og de varme træsorter, som også er tilbage i køkkenet, siger Michael Larsen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095