23948sdkhjf

Folk siger "hold kæft, hvor er det smart"

Hvidovre-iværksætter vil være Danmarks mest innovative fødevaremand

- Det ligner marmelade i et halvtomt glas, men når folk finder ud af, hvad det er, siger de "hold kæft, hvor er det smart".

Iværksætteren Murat Aksoy, der står bag et nyt, økologisk læskedrikkoncept med navnet Cirub, er smækfyldt med optimisme. De seneste fire måneder har han solgt cirka 10.000 glas af produktet, og han er overbevist om, at det kun er et spørgsmål om tid, før salget eksploderer.

Hvert glas indeholder 50 milliliter frugtkoncentrat, og fidusen er, at forbrugeren selv kan blande det op med enten postevand, danskvand, kogende vand, spiritus, mousserende vin eller øl. Alt efter, hvad man bruger, bliver resultatet til enten limonade, sodavand, varm frugt-te, cocktail, cider eller shandy. Indtil videre er der seks smagsvarianter, blandt andet en med ingefær, hindbær og chili og en med hyldeblomst, æble og citron.

Satser på udlandet

- Det her findes ikke på markedet i forvejen, så det er virkelig en stor nyhed. Jeg tror på, at det også kan blive et hit i udlandet, siger Murat Aksoy, der i første omgang har Holland, Tyskland og USA i tankerne.

- Faktisk er det særdeles velegnet til alle lande, hvor man har rent postevand i hanerne, tilføjer han og gør opmærksom på, at en stor fordel ved Cirub er hensynet til miljøet: Når man ikke skal bringe vand ud til læskedrikforbrugerne, men de bare kan bruge deres postevand, er det med til at forbedre CO2-regnskabet.

Murat Aksoy står p.t. selv for alt i forbindelse med fremstilling og salg af Cirub. Han har lejet sig ind i et lokale hos en fødevareproducent i Aarhus-området, hvor han selv producerer koncentratet, og han har også fået fat i de første kunder, som blandt andre tæller nogle Meny- og nogle SuperBrugsen-butikker samt alle landets Føtex Food-forretninger.

Klar til store volumener

- Men nu er jeg klar til at tage imod ordrer i store volumener, siger den 33-årige iværksætter, som ikke har tænkt sig at stoppe dér:

- Mit mål er at blive Danmarks mest innovative mand inden for fødevarebranchen.

Murat Aksoy har en fortid som innovationschef hos O. Kavli fra 2011
til 2014. Der før var han brand manager for alle Kavli-produkter, og han har også en kandidatgrad i
økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School.


Hold dig opdateret med RetailNews
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Coops samlede salg højere end Salling Groups i 2018

Spinat solgt fra Netto var skyld i sjældne tarminfektioner

Op mod 20 danskere blev i foråret smittet med den sjældne tarmbakterie Yersinia enterocolitica.

Apotekeren rykker ind i Kvickly

Nu åbner de første apoteker i et nyt samarbejde mellem kæden Apotekeren og Kvickly.

Socialdemokrater vil hæve cigaretpriser til 60 kroner

Statsministeren deltager ved første spadestik til nyt Lidl-lager

Nyhedsbrev

Netto præsterer sit bedste resultat nogensinde

Efter imponerende regnskab regner Netto-chef med at åbne omkring 15 butikker om året.

Handelsformand raser mod politiets manglende opklaringsarbejde

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Aldi Nord giver ny kæmpe kapitalindsprøjtning til Aldi Danmark

S vil hæve afgifter på chokolade, te og kaffe

Som en del af Socialdemokratiets økonomiske 2025-udspil skal skattestoppet på punktafgifter skrottes. Det vil betyde afgiftsstigninger på bl.a. kaffe, te og chokolade.

Vil du være købmand på en lille ø? Nu har du chancen

22 Jamie Oliver-restauranter lukker - 1000 stillinger ryger

Lego kører op mod 50 kopisager om året

Tyve jagtede cigaretter på Køge-egnen

Rekordmange tilmeldte til Coops "Sol over Gudhjem"

Thy har fundet nøglen til at bremse butiksdøden

Gratis butikleje, håndværkerhælp, iværksætterrådgivning, bank og revisor - sågar bolig og socialt netværk. Det er nogle af de midler, der med succes bremser butiksdøden i Thy.

Kageglade danskere trækker Lagekagehuset over milliarden

Chokoladefabrik blev narret af internetsvindler

Valgkamp ikke velkommen foran Aldi og Lidl

Svensk tobakslov forbyder e-cigaretter ved udeserveringer

Målet om et såkaldt røgfrit Sverige er sat til 2025. Omfattende udendørs rygeforbud er et skridt på vejen.

Mette Frederiksen overvejer at hæve cigaretpriser for unge

Mød Coop på Naturmødet 23.-25. maj 2019

Seminar: Sådan måler man madspild

Cigaretpriser skal ikke hæves for pengenes skyld

Bryghus får gymnasiehjælp til at udvikle alkoholfri drikke

Svipser giver risiko for alt for gammel laks

Billig slik og chokolade holder prisstigninger i ro

Netto åbner ny butik i Valby

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

To ofre mistede Rolex-ur og guldsmykker ved røveri på tankstation

Rekordmange flasker og dåser gik gennem pantsystemet i 2018

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Flere danskere styrer mod økologi i grøntafdelingen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

“Sammen opnår vi topresultater”

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Giv dit produkt blikfang...

Det er i morgen - vi holder reception den 24. maj 2019

En købsoplevelse udover det sædvanlige

Kan plast forhindre madspild?

Gratis guide til EDI

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Total emballageløsning til VÆRSGO

Nyt fra GS1 standarden til alle brancher

Nye marinader

Tre nye kollegaer hos SSI SCHÄFER

Gratis medlemsdag for alle GS1 medlemmer

HCS klarer dit ekstra tunge læs - og vi har selv trucken med

Sæson for sommerbuk

Apotea automatiserer med SSI SCHÄFER

Mini krydderiposer til måltidskasser

Alux sætter ny standard for solscreens

Vejen til ERP i skyen går over hostingcentret

Stormberg opnår besparelser på emballage gennem nyt samarbejde

Quiz - Er du en ørn til stregkoder?

Skovlprofiler - Prolink Serie 6.1

Forbedret indeklima øger medarbejderpræstationer

Pommes Frites krydderi

Robotterne skal klædes på til livet udenfor fabriksgulvet

Send til en kollega

0.142