23948sdkhjf

Carl's Jr. i krig med Fødevarekontrollen om håndvask

Dansk Supermarked mener ikke, at det er nødvendig at vaske hænder, når de ansatte skiftevis håndterer kød og grøntsager.
Ekstra Bladet har fået aktindsigt i en sag, hvor Dansk Supermarked gør indsigelser imod en hård kritik, som Fødevarekontrollen har rettet mod burgerkæden Carl's Jr., som findes i Bilka forskellige steder i landet.

Fødevarekontrollen skred ind imod en medarbejder, som skiftevis håndterede rå burgerbøffer og derefter salat og brød - vel og mærke uden at vaske hænder imellem.

Burgerbarens leder erkendte fejlen med det samme, men kvalitetschef for Dansk Supermarked Carina Jensen har efterfølgende indgivet en klage til Fødeministeriet, hvori hun blandt andet anfører, at mindre grillbarer med få ansatte gør det samme.

Bromatolog Orla Zinck udtaler til Ekstra Bladet, at det er det dummeste, han har hørt længe.

- Det svarer til at påstå, at fordi små grillbarer er nogle svin, må Dansk Supermarked også være det. Det er ikke betryggende. Mener hun mon også, at Dansk Supermarkeds ansatte må skide på gulvet og fordre rotter, fordi andre gør det. Jeg håber, at denne kvalitetschef blot er kvalitetschef for indkøb af lokumspapir, for hun bør ikke have ansvar for mad og hygiejne, så Dansk Supermarked bør fyre hende og ansætte en kvalificeret, siger han.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125