23948sdkhjf

Vestegnen får kæmpe discountbutik

Discountkæden Kiwi føjer endnu en butik til i stordiscountformatet Kiwi+. Den 26. november åbner kæden godt 1.400 m2 kæmpe discountbutik i Brøndby Strand.
Med åbningen af en ny butik i stordiscountformatet Kiwi+ i Brøndby Strand har discountkæden Kiwi nu otte af de særlige butikker, hvor areal, sortiment og hyldemeter overstiger det, forbrugerne normalt kender fra discountsektoren.

Samtidig fortsætter kæden ekspansionen af butiksnettet, hvor Kiwi bare i år har åbnet 11 butikker rundt om i landet, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

I Brøndby Strand har Kiwi overtaget lokalerne fra Prima Lavpris, der før havde til huse på adressen Brøndby Strand Centrum 42, og 30 af de 40 ansatte i butikken er også velkendte ansigter for de lokale handlende.

- Åbningen markerer Kiwis ankomst til et nyt område på den københavnske vestegn. Her kan vi nu glæde forbrugerne med discount med omtanke i form af stærke, lave priser på økologi og de sunde varer. Vi er rigtig glade for, at vi lægger fra land med så mange erfarne og dygtige folk. Kiwi+ har ekstra meget at byde på, og åbningen i Brøndby Strand er endnu et skridt på vejen mod at udbrede konceptet i stadig flere dele af landet, siger Carsten Hansen, kædedirektør i Kiwi.

På dagen den 26. november vil butikschef Jan Mauritsen åbne dørene til den nye butik på slaget 9.00.

Til de morgenfriske vil der være morgenbrød og kaffe fra kl. 8.00. Åbningen skyder en stor tilbudsuge i gang, hvor de handlende kan se frem til et væld af åbningstilbud.

Ud over det ekstraordinært store sortiment af dagligvarer til discountpriser byder Kiwi+ Brøndby Strand også på friskbagt håndværksbagerbrød fra GuldBageren, dansk kvalitetskød fra Himmerlandskød og mange gode vine fra Laudrup Vin, som Kiwi har et eksklusivt samarbejde med.

Derudover kommer Kiwis indsats for billigere sunde varer, hvor alle kunder med et Kiwikort får 20 procent rabat på frugt og grønt - også det økologiske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07