23948sdkhjf

Bauhaus Danmark fortsætter med salg af fyrværkeri

I Danmark fortsætter Bauhaus indtil videre med at sælge fyrværkeri som hidtil, fortæller virksomheden.
Bauhaus i Sverige har besluttet, at man i de svenske varehuse stopper salget af fyrværkeri.

I Danmark fortsætter Bauhaus indtil videre med at sælge fyrværkeri som hidtil, fortæller virksomheden nu i en pressemeddelelse.

I Danmark har Sikkerhedsstyrelsen udformet en række generelle bestemmelser vedrørende både opbevaring, håndtering og salg af fyrværkeri for at sikre så ordnede forhold som muligt.

Al fyrværkeri solgt i Bauhaus er CE-godkendt og lever dermed fuldt ud op til skrappe sikkerhedskrav. Derudover er samtlige salgssteder godkendt specifikt til at kunne sælge fyrværkeri.

- For overhovedet at få lov til at sælge fyrværkeri herhjemme, skal man godkendes af brandmyndighederne. I Bauhaus Danmark sætter vi sikkerheden meget højt både i forhold til vores ansatte og til kunderne. Når vi som virksomhed sælger fyrværkeri, er det naturligvis under ordnede forhold og af personale, der har modtaget specifik undervisning i at håndtere fyrværkeriet korrekt, siger Mads Jørgensen, administrerende direktør i Bauhaus Danmark.

Minimal påvirkning af miljøet
Ifølge en undersøgelse om fyrværkeriets påvirkning af miljøet lavet af Fyrværkeri Brancheforeningen i 2009, er de udslip, der sker i forbindelse med anvendelse af fyrværkeri meget små.

De værdier, der kan måles umiddelbart efter kl. 24 nytårsaften bliver hurtigt reduceret og udgør ikke nogen nævneværdig risiko for hverken mennesker, helbred eller miljø.

- Vi anbefaler, at man altid tager visse forhåndsregler, når man skyder fyrværkeri af. Det er vigtigt at benytte sikkerhedsbriller, både når man fyrer fyrværkeriet af, men også når man blot kigger på. Derudover anbefaler vi, at man bruger ørepropper for at undgå høreskader. Og så siger det sig selv, at alkohol og fyrværkeri ikke hører sammen, siger Mads Jørgensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109