23948sdkhjf

Årets julehandel er eksploderet på imerco.dk

Den travle julehandel er i fuld gang. Og igen i år er der et stigende antal danskere, som dropper det hektiske juleræs i storcentre og gågader, og i stedet klikker sig til julegaverne hjemme bag skærmen i ro og mag, skriver Imerco i en pressemeddelelse.

Hos Imerco ser man tydeligt den stigende tendens til mere onlinehandel.

Kædens webshop, imerco.dk, er generelt i rivende udvikling, og årets julehandel ser ud til at slå alle rekorder.

Ordrene strømmer ind på imerco.dk: Stigning på 33 procent siden Black Friday

- Vi slog vores egen Black Friday rekord i år, hvor imerco.dk allerede ved frokosttid havde landet lige så mange ordrer som på hele Black Friday sidste år. Den massive salgsaktivitet på Black Friday har dog ikke hindret danskerne i at købe julegaverne hjemmefra i december. Siden Black Friday har vi ekspederet 14.800 ordrer mere end samme periode sidste år, og i forhold til budget er det en stigning på 33 procent”, fortæller adm. direktør Frederik Brønnum.

- Vores webshop ekspederede 2.515 ordrer i går, som dermed er vores største pakkedag i december indtil videre. Vi har ekstra mandskab på lageret i november og december, så vi kan nå at få pakket alle danskernes julegaver. Vi er rigtig godt med, og bestiller man sine julegaver på imerco.dk senest tirsdag den 20. december, garanterer vi, at varerne kommer frem inden jul, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203