23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Supermarkeder har undermineret bagerbranchen

Siden 2005 er antallet af bagerbutikker skrumpet fra 1200 til 770.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man kan købe frisk brød i supermarkederne, og den tendens har virket som en bombe under bagerbranchen, skriver Søndagsavisen.





Faldet er dog ikke længere så markant, som det har været, og det skyldes, at de private borgere har opgivet at konkurrere på pris.





- Lidt groft trukket op har supermarkederne sat sig på bunden og midten af bagermarkedet, mens toppen af bagermarkedet - luksusbagerne - er dem, der for alvor lever videre i de private bagerbutikker, forklarer Bruno Christensen, ekspert i detailhandel, som står bag flere kortlægninger af bagerbranchen i Danmark.





BREAKING
{{ article.headline }}
0.102