23948sdkhjf

1.000 skal med Spar hjem til jul

- Det bliver ikke den hurtigste måde at komme hjem til jul, men jeg tør godt garantere, at det bliver den hyggeligste, siger direktør.
Den 23. december sender landets 117 Spar-købmænd mere end tusind danskere hjem til jul, når 50 julebusser kører på kryds og tværs af Danmark, og dermed bringer julependlere gratis hjem til jul.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det bliver ikke den hurtigste måde at komme hjem til jul, men jeg tør godt garantere, at det bliver den hyggeligste, lyder det fra Niels Karstensen, kædedirektør i Spar.

- Tænk at køre hjem til jul i en julepyntet bus, hvor man oveni købet har mulighed for at rende ind i gamle venner og bekendte. Jeg kan ikke komme i tanke om en meget bedre måde at starte julen på.

Alle busserne har stoppested eller endestation hos en af landets 117 Spar-købmænd.

- Spar-købmændene spiller en central rolle i de lokalsamfund, som de er så vigtige aktører i. Den rolle vil vi gerne understrege ved at sende bysbørnene hjem til jul på en god og hyggelig måde, og det er der altså 1.011 danskere, der har taget imod, siger Niels Karstensen og fortsætter:

- Jeg synes, det er en stor succes med julebusserne. Vi har mødt stor opbakning, og danskerne har taget godt imod initiativet.

Danmarks største rastepladstræf
Alle julepassagerene skal forkæles med goodiebags til turen, og alle busserne på hovedruten vil være julepyntede. Undervejs stopper alle busserne på ruten mellem København og Aalborg i Brejning ved Vejle, hvor over 500 mennesker mødes til det der bliver juletrafikkens største træf. Spar-købmanden her står klar med bespisning, god julemusik med liveband og hyggelig julestemning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094