23948sdkhjf

Bestseller dropper vindmølle-planer

Bestseller har lyttet til lokale protester.
Efter en god dialog med lokalbefolkningen i området omkring Bestsellers logistikcenter ved Haderslev har virksomheden valgt at skrinlægge sine grønne vindmølleplaner og ser nu i stedet på andre alternativer, der kan løfte virksomheden mod en grønnere profil.

Det fortæller Bestseller i en pressemeddelelse.

Trods grundige forundersøgelser, der indikerede, at placeringen langs motorvejen ville minimere gener, og at projektet i det hele taget ville overholde alle lovgivningsmæssige krav, vælger man nu at lukke vindmølleprojektet og i stedet vende blikket mod andre CO2-venlige initiativer.

Det unikke bæredygtige projekt var ellers baseret på alle tænkelige hensyn og kunne hvile i sig selv uden en eneste tilskudskrone. Så selvom der var mange positive lokale tilkendegivelser undervejs, vejer kritikpunkterne altså tungest:

- Vi har den største respekt for vores naboer, og vi ønsker på ingen måde at lave noget, der er til gene for dem eller potentielt påvirker deres herlighedsværdier. Derfor trækker vi projektet tilbage og tænker os godt om. Så må vi se på, hvordan vi bedst kan arbejde med at gøre vores virksomhed mere CO2-venlig på andre områder, fortæller kommunikationschef Jesper Stubkier.

- Vi sætter pris på den konstruktive dialog, der har været med lokalbefolkningen, og ud over deres betænkeligheder vedr. vindmølleplaceringen er der også kommet en række andre emner frem, som vi nu vil se nærmere på, om vi kan være med til at forbedre, slutter Jesper Stubkier.

Bo Krüger fra Bramdrup, der stod til at blive nærmeste nabo til de tre nye møller, og som stod i spidsen for den gruppe borgere, der var mest skeptiske omkring vindmølleplaceringen, glæder sig over, at Bestseller har lyttet til lokalbefolkningen:

- Vi var selvfølgelig noget bekymrede med udsigten til vind-møller i lokalområdet, men vi glæder os over, at vores bekymringer nu er blevet taget seriøst af Bestseller. Det viser, at de vægter forholdet til lokalsamfundet højt, og det sætter vi stor pris på. Nu håber vi, de finder en alternativ måde at fremme den grønne agenda.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109