23948sdkhjf

Møbelmesse flytter fra Vejle for at forny sig

Efter 7 år i træk med november-messer i Vejle er det slut.
Møbelmessen.dk forlader DGI-Huset i Vejle og flytter i efteråret 2017 ind i Messe C i Fredericia - Danmarks tredjestørste messecenter.

Samtidig ændrer messen navn til Møbelmessen Skandinavien og præsenterer senere i år en ny visuel identitet i messeorganisationens kommunikation. Messefaciliteterne får en moderne opdatering og siger farvel til gammeldags, hvide skillevægge

Det er det, der skal til for at få messen til at vokse og udvikle sig, tror messeleder Esben Veng-Christensen. Efter 7 år har han erkendt, at der skulle tages et større skridt for at bringe messen op i niveau.

- Intentionen er at få møbelmessen til at udvikle sig til et bredere sortiment og med et bredere udsnit af møbelbranchen, så det ikke bare er de såkaldt almindelige møbler. Vi vil gerne se møbler med mere designprofil og højere priser, og måske vil vi også nå mere ud til interiørbranchen, siger han til Wood Supply.

Plads til mere i Norden

Men som navneskiftet antyder, er messens ambition også at blive for hele Skandinavien. Der var været nogle få norske og svenske udstillere hidtil, men de har været svære at tiltrække.

- Det skal vi sikre ved hjælp af godt gammeldags fodarbejde. Vi skal ud besøge alle de messer, vi kan nå i foråret for at få udstillere og indkøbere til at komme til Fredericia i november.

I Esben Veng-Christensens øjne er det en udfordring at skabe en berettigelse for en messe i en tid, hvor messer har fået "mindre og mindre betydnining". Han kalder det synd for København, at Northmodern, som skulle have været holdt i maj, er blevet aflyst.

- Billedet er, at vi har nogle få internaionele messer som Köln og Milano. Derudover findes der nogle lokale og regionale messer, og der kan jeg godt se, at der kunne være plads til Møbelmessen som en messe for Skandinavnien.

Og altså en messe med en anderledes profil end den årlige i Stockholm. Ikke mindst prismæssigt.

- Prisen har altid været min hovedforudsætning for lave messe. Alle taler om, hvor dyrt det er at udstille i Stockholm, og det har sikkert ikke været meget billigere at udstille på Northmodern. Møbelmessen skal man have mulighed for at deltage i, selv om man ikke har den helt store økonomi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188