23948sdkhjf

Imerco er nomineret til Efteruddannelsesprisen 2017

Hos Imerco har man en mission om at skabe appetit på livet, og her spiller medarbejderne en afgørende rolle.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Netop derfor satser Imerco massivt på efteruddannelse af sine medarbejdere, hvilket har resulteret i en nominering til Efteruddannelsesprisen 2017.

- Vi har sammen med NEXT Uddannelse København valgt at gøre brug af VEU-systemet, som betyder, at alle vores butikschefer skal igennem ”Den grundlæggende Lederuddannelse”, hvor de bliver uddannet i bl.a. ledelse, samarbejde og kommunikation. Uddannelsen resulterer i, at alle vores butikschefer har den samme forståelse af, hvordan man bedst muligt leder, kommunikerer og motiverer sine medarbejdere. En fælles forståelse giver en større fleksibilitet i virksomheden, og giver os mulighed for at skifte rundt mellem vores butikschefer om nødvendigt, udtaler adm. direktør Frederik Brønnum.

- Det er ikke kun vores butikschefer, som efteruddannes. Medarbejderne kommer også på kursus i salg og salgstræning, hvor de lærer forskellige aspekter af salg f.eks. planlægning, markedsføring og kommunikation med forskellige kundetyper. Det betyder, at vores medarbejdere er klædt på til den absolut vigtigste opgave – nemlig at sikre, at kunderne får de rigtige varer med hjem samtidig med, at de har fået en god service, fortsætter han.

Hos Imerco handler det om at fastholde de nuværende medarbejdere og tiltrække nye.

- Vi skal fastholde og dygtiggøre vores nuværende medarbejdere, så de fortsat ønsker at være en del af Imerco og ser mulighederne i virksomheden. Samtidig skal vi også kunne tiltrække nye, dygtige medarbejdere ved at tilbyde dem en plan for efteruddannelse, afslutter Frederik Brønnum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093