23948sdkhjf

Bolia boomer syd for grænsen

Tyskland overhaler snart Danmark som møbelkædens største marked.

Lars Larsen Group, der omfatter selskaber ejet af Lars Larsen og familien, offentliggjorde tirsdag et driftsresultat på 2,8 milliarder danske kroner for regnskabsåret 2015/16.

- Specielt Bolia og Actona Company har leveret meget flotte resultater. Omvendt har IDdesign været ramt af en række udfordringer, der betød, at selskabet kom skidt ud af det seneste regnskabsår. Til gengæld glæder jeg mig over, at IDdesign er kommet rigtig godt fra land i det nye regnskabsår med flotte tal og flere kunder, siger Lars Larsen i en kommentar til regnskabet.

Netop Bolia har i 2016 sat ny regnskabsrekord, og ifølge selskabets administrerende direktør, Lars Lyse Hansen, er det ikke mindst tyskernes appetit på e-handel, der driver fremgangen.

I et interview med Børsen fortæller han det tyske marked nu vokser 40-50 procent om året, og udviklingen syd for grænsen er dermed en væsentlig årsag til, at Bolia i 2018 forventer at runde en milliard kroner i omsætning.

- Tyskland var vores akilleshæl i mange år, fordi vi ikke ramte det rigtige koncept. Men nu rammer vi rigtigt, og vores kendskab, omsætning og indtjening er fulgt med op. Tyskland har potentialet og vil på sigt helt sikkert blive vores største salgsmarked, siger Lars Lyse Hansen til Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094