23948sdkhjf

Stå ansigt til ansigt med Dødens Gab

I vinterferien indtager havets mest berygtede rovdyr Kolding Storcenter med hajudstillingen ”Sharks”.
Hajen er havets mest berømte og berygtede beboer, og nu får gæsterne i Kolding Storcenter mulighed for at komme helt tæt på dybets dræber. Det sker når storcentret hiver hele 13 forskellige hajarter op over overfladen med hajudstillingen ”Sharks” fra den 11. til den 26. februar.

Synet af en finne, der rejser sig fra havets dyb og skærer gennem vandets overflade, får nor-malt folk til at flygte i frygt. I Kolding Storcenter får nysgerrige børn og deres forældre imidlertid mulighed for at stå ansigt til ansigt med blandt andre den 6 meter lange og frygtindgydende hvidhaj, som blev udødeliggjort i filmen Dødens Gab.

Eller hvad med at komme helt tæt på tigerhajen, som med sine striber langs kroppen og gabet fyldt med sylespidse tænder er blandt de farligste hajer, der findes. På udstillingen kan besø-gende møde 13 forskellige hajarter i naturtro størrelse og lære mere om deres prægtige verden.

I forlængelse af udstillingen vil der samtidig også være et hav af aktiviteter med omdrejnings-punkt i hajernes univers.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109