23948sdkhjf

Fifty Shades Darker giver danskerne røde baller

Sinful.dk har indkaldt dobbelt bemanding for at håndtere voldsom efterspørgsel.
Interessen for den nye Fifty Shades Darker film har været enorm verden over. Ifølge producenten, Universal Studios, så blev traileren til filmen set mere end 114 millioner gange indenfor de første 24 timer, da den blev lagt på Internettet.

Filmens popularitet kan også mærkes blandt danskerne, der ikke kun nøjes med at gå i biografen og se filmen, de tager også fantasierne direkte med hjem i soveværelset.

Det skriver Sinful.dk i en pressemeddelelse.

Nordens største erotikshop oplever kraftig vækst i salget af SM og bondage sexlegetøj, og har måtte indkalde ekstra mandskab til lageret, for at følge med den øgede efterspørgsel.

- Vi har over de sidste 14 dage måtte indkalde dobbelt så meget bemanding på lageret og i kundeservice, sammenlignet med hvad vi normalt har. Vi kører også fuld bemanding hen over weekenden, simpelthen for at kunne følge med den store efterspørgsel som den nye Fifty Shades film har givet. beretter Søren Jensen, lagerchef hos Sinful.

Ifølge lagerchefen, så er det især bondage-udstyr, blindfolds og piske der er i høj kurs i de danske hjem i øjeblikket. Virksomheden melder på landsplan om en øget efterspørgsel på 64% af SM legetøj siden den 1 februar i år.

Noget tyder på, at der er ekstra mange af røde baller i Esbjerg, sammenlignet med resten af landet. Interessen for SM sexlegetøj er nemlig eksplosivt stigende i den vestjyske by. Her er efterspørgslen steget med hele 229 pct., siden 1. februar. På andenpladsen kommer nordsjællandske Hørsholm med en stigning på 187 pct., mens tredjepladsen går til den bornholmske hovedstad, Rønne, hvor stigningen ligger på 174%.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.123