23948sdkhjf

Vigo indfører strakslevering

Rema 1000s deleøkonomiske leveringstjeneste Vigo tilbyder nu levering inden for et par timer.
Når børnene er trætte efter en lang dag i institution, eller hvis mødet trækker ud, er der rart at kunne ordne indkøbsturen med tommelfingeren og få indkøbsposen leveret efter få timer.

Den konklusion er Rema 1000 nået frem til, efter at appen med den deleøkonomiske løsning Vigo nu har været en del af den digitale dagligvarehandel i 100 dage.

Derfor opruster Vigo i kampen om kunderne med strakslevering, fortæller Rema 1000 i en pressemeddelelse.

Jesper Bove-Nielsen, adm. direktør i Vigo, kalder det for et vendepunkt for onlinehandel, ligesom Netflix har ændret måden, vi ser film på.

- Allerede nu, kort tid efter vi har lanceret, kan vi se et tydeligt indkøbsmønster – kunderne ønsker varerne leveret hurtigst muligt. Danskerne har taget on demand-tendensen til sig, som vi kender fra Netflix. De vil have produktet i det øjeblik, de trykker på knappen, og vi er glade for at kunne imødekomme dem med strakslevering, siger Jesper Bove-Nielsen og fortsætter:

- Onlinehandel er på vej ind i en ny tidsalder. Hvor vi før har måttet vente på varerne i et par dage, vil vi nu have dem med det samme. Indtil videre har onlinehandel kun dækket en procent af dagligvaremarkedet, men jeg tror, at kurven vender i takt med mere strakslevering.

Ifølge Rema 1000’s egne tal er 48% af bestillingerne allerede nu strakslevering.

Den gennemsnitlige leveringstid på en strakslevering er 123 minutter, fortæller virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098