23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hvem har mest X-factor i fødevarebranchen?

Nu begynder jagten på kandidater til Landbrug & Fødevarers store fødevarepriser. Igen i år uddeles der priser til de fremmeste butikker inden for kød, frugt, grønt og mejeri.




Kunden i centrum

























Konkurrencen er hård



























Kategorierne i priserne er:



Mejeriprisen:








Frugt- og grøntprisen:







Slagterprisen:





Fra i dag er det muligt for slagtere og dagligvarekæder at indstille kandidater til Slagterprisen, Frugt- og grøntprisen og Mejeriprisen. Priserne gives til ildsjæle, der gør en bemærkelsesværdig indsats indenfor deres område. Butikkernes store fokus på kunderne afspejler sig også i forbindelse med dette års priser. Det fortæller Vickie Enné Ryge, der er seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer: - Det bliver vigtigere og vigtigere at ’vinde’ kunderne. Så hvis butikkerne vil gøre sig forhåbninger om at vinde priser i år, er det derfor et vigtigt kriterie, at de har kunden i centrum. Fx at butikkens sortiment, pris og kvalitet afspejler kundegrundlaget, siger hun. De tre detailpriser uddeles i to kategorier; bedste i discount og bedste i supermarked. Slagterprisen uddeles til den bedste slagter i en dagligvarebutik og til den bedste privatslagter. For Slagterprisen er der skruet ekstra op for kundefokus i år, og de nominerede får uanmeldt besøg af en mystery shopper. For alle priser gælder, at der skal udpeges nominerede, før de endelige vindere kåres til branchens store festdag, Fødevaredagen, den 26. september på Hindsgavl Slot på Fyn. Her deltager direktør Flemming Nør-Pedersen fra Landbrug & Fødevarer også – blandt andet for at overrække de eftertragtede priser: - Priserne er en rigtig god tradition. De hylder nemlig både håndværket og dem, der forstår at gøre de daglige indkøb til en oplevelse for kunderne, siger han. Priserne er en vigtig løftestang for handlen, og der er kamp til stregen hvert år. Hver pris har en jury, og juryens kriterier er skarpe. Der skal leveres på oplevelse for kunden, men også på kvalitet, en fornemmelse for sæson og på iscenesættelsen af de gode råvarer. Og bliver sejren din, er der en værdifuld historie at fortælle dine kunder. Det er nu, du kan indstille din kandidat På goderaavarer.dk kan der indstilles kandidater til priserne: Deadline for alle priser er 27. marts 2017 - For Mejeriprisen er kontaktperson: Vickie Enné Ryge, tlf.: 33 39 42 62, mail: vkr@lf.dk - For Frugt- og grøntprisen er kontaktperson: Line Munk Damsgaard, 33 39 40 87, mail: lda@lf.dk - For Slagterprisen er kontaktperson: Vickie Enné Ryge, tlf.: 33 39 42 62, mail: vkr@lf.dk Bedste mejeriafdeling i discountbutik Bedste mejeriafdeling i supermarked/hypermarked Bedste frugt- og grøntafdeling i discountbutik Bedste frugt- og grøntafdeling i supermarked/hypermarked Bedste slagter i dagligvarebutik Bedste privatslagter
BREAKING
{{ article.headline }}
0.156