23948sdkhjf

Danske Spil leverer historisk højt overskud i 2016

Danske Spil kan præsentere et særdeles solidt regnskab.
På trods af den skærpede konkurrence på spillemarkedet i Danmark har Danske Spil formået at finde et solidt ståsted med mere end en million danskere, der hver uge lader bruger et af virksomhedens spil.

Det kan ses i årsregnskabet, og igen i år kan Danske Spil vise et særdeles solidt overskud.

Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Danske Spil koncernens resultat efter skat blev i regnskabsåret 2016 1.733 mio. kr., hvilket er 118 mio. kr. mere end i 2015 og årets BSI (bruttospilleindtægt = omsætning minus præmier) blev 4.900 mio. kr., hvilket er 199 mio. kr. mere end i samme periode sidste år.

- Danske Spil koncernen fremlægger regnskabet med glæde og stolthed. Vi afleverer et historisk stort overskud tilbage til samfundet, og dermed opfylder vi i den grad det formål, vi blev stiftet for i 1949. For andet år i træk viser Danske Lotteri Spil vækst - i 2016 med 4,9 pct. Dermed har de bevist, at kurven for alvor er knækket på lotterispillene, og det er lykkedes at genfinde danskernes lyst til at spille Eurojackpot og Onsdags Lotto. Det er vigtigt for os, da det er overskuddet fra Danske Lotteri Spil, der går til udlodningsmidlerne, og derved støtter op om Danmarks sports- og foreningsliv , siger administrerende direktør H. C. Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079