23948sdkhjf

Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

Thomas Panteli tiltræder som ny logistikdirektør i FoodService Danmark.
FoodService Danmark lægger nu en af de sidste brikker på ledelsesgangen hos den voksende milliardforretning og ansætter Thomas Panteli som ny logistikdirektør.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

46årige Thomas Panteli kommer fra en stilling som COO i svenske Hilding Anders og har første arbejdsdag i FoodService Danmark den 1. april 2017.

Til FoodService Danmark medbringer han bl.a. mere end 14 års international erfaring fra Carlsberg, hvor han har haft en række topstillinger inden for logistik og supply chain. Dertil kommer fire år som CEO for Carlsbergs lettiske bryggeri Aldaris.

- Med Thomas føjer vi en tung, international profil inden for logistik og supply chain til ledelsesgruppen. Men ikke nok med det. Thomas medbringer også stor ledelseserfaring og stærke kompetencer inden for procesoptimering og bidrager med et strategisk fokus på logistik i vores virksomhed. Thomas er på alle punkter et utroligt godt match til den udvikling, som FoodService Danmark er midt i, siger Christian J. Storinggaard, adm. direktør i FoodService Danmark.

FoodService Danmark er med Christian J. Storinggaard i spidsen i gang med et stort udviklingsarbejde. Med tilføjelsen af Thomas Panteli får FoodService Danmark styrket ledelsesgruppen, som skal eksekvere selskabets stærkt kundecentrerede vækststrategi. En strategi, som skal gøre virksomheden til den førende spiller på foodservice markedet i Danmark.

- Vores fokus på at udvikle og drive værdiskabende kundekoncepter og -services og vores stærke procesfokus, skal løfte væksten frem mod 2020. Derfor glæder det mig naturligvis, at vi nu har fået et virkelig stærkt ledelsesteam på plads i FoodService Danmark, siger Christian J. Storinggaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093