23948sdkhjf

Kronen Vanløse får seks nye spisesteder

Når det nye shopping- og boligkvarter Kronen åbner i efteråret, bliver det med et bredt udvalg af café- og restauranttilbud.
Det er ikke længe siden, Joe and The Juice blev præsenteret som ny lejer i Kronen Vanløse, og nu løftes sløret for yderligere fem spisesteder, som borgerne i Vanløse kan se frem til.

Det skriver Kronen i en pressemeddelelse.

Netop gode restauranter og hyggelige cafeer bliver et helt centralt omdrejningspunkt for livet i området, fortæller Allan Plambæk Madsen fra Solstra, der står bag byggeriet.

- Opgaven er ikke bare at stille borgernes sult eller tørst - det handler i lige så høj grad om at skabe mødesteder; rum for samtale og kvalitetstid med venner og familie. Med de ny restauranter, der ligger ud imod det nye torv, er der noget for enhver smag.

De nye spisesteder bliver Espresso House, Joe & The Juice, den italienske restaurant Milano, den dansk/franske café Coco Clementine, Burger Garage og Kebab Factory.

Danskerne vilde med madoplevelser
Danskerne er vilde med at gå ud og spise. Over de seneste år er restauranternes salg steget med 30 procent, og omsætningen nærmer sig 20 milliarder kr.

Allan Plambæk Madsen er sikker på, at glæden ved spændende madoplevelser også findes blandt borgerne i Vanløse.

- Vi ved jo fra pressen og de sociale medier, at Vanløsegenserne efterlyser flere restauranter og gerne sund mad. Det flotte udvalg, vi har fået af restauranter, giver noget til enhver smag - og der er både plads til en cafétur med veninderne, eller at den travle familie kan puste ud med mad til både forældre og børn. Netop de mange restauranter og det gode udvalg er med til at gøre Kronen Vanløse til et rigtigt bykvarter. Vi glæder os sådan til at det åbner i efteråret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08