23948sdkhjf

Nyt rekordresultat for Danæg-koncernen

Danæg leverer det bedste resultat i koncernens historie.
Danæg-koncernens regnskab for 2016 blev koncernens hidtil bedste med et resultat før skat (EBT) på 43,3 mio. kr. Det er 28% højere end 2015, der også blev betegnet som et rigtigt godt år.

Det fortæller DLG a.m.b.a i en pressemeddelelse.

Årets resultat er opnået i et markedsmæssigt turbulent år, hvor specielt de danske detailkæders udfasningsplaner for buræg og fugleinfluenza i både Danmark og Sverige, har stillet store krav til Danæg-Koncernens evne til at være forandringsparate og proaktive i forhold til ændrede markedsvilkår.

- I Danæg-koncernen er vi meget stolte af resultatet for 2016. Alle koncernens selskaber - i Danmark, Sverige og Finland - har oplevet en god og positiv udvikling. Vi har bevist, at vi er omstillingsparate og fleksible, når forandringens vinde blæser, siger koncernchef i Danæg, Jann Dollerup Vig Jensen.

- Særligt på eksport-markederne har vi opnået stor vækst, så vi i dag afsætter vores æg og ægprodukter til over 50 lande i hele verden, siger Jann Dollerup Vig Jensen.

Danæg-koncernen er nu i gang med andet år af "Strategi 2016-2018" og med årets resultat og succesfuld gennemførsel af en række større strategiske projekter, er koncernen nu kommet så langt i forhold til målsætningerne, at Danæg i løbet af 2017 vil igangsætte en opdatering af den nuværende strategi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079