23948sdkhjf

Lauritz-direktør fratræder efter eget ønske

Mette Rode Sundstrøm stopper efter 12 år som direktør for auktionshuset Lauritz.com.
Auktionshuset Lauritz.com skal have ny direktør. Mette Rode Sundstrøm, der har siddet på posten i 12 år, har nemlig sagt op.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse mandag morgen, hvoraf det også fremgår, at man nu går i gang med at finde en afløser.

Mette Rode Sundstrøm er i stedet udset til at få en rolle i bestyrelsen, hvor hun får ansvaret for den internationale strategi, opkøb og branding.

- Jeg respekterer fuldt ud hendes ambition om at overlevere det daglige lederskab til en ny direktør.

- Det vil frigive tid, som Mette kan bruge til at udvikle en ny rolle i Lauritz.com, hvor hun kan udnytte sine iværksætter- og strategiske evner, siger bestyrelsesformand Bengt Sundstrøm - der i parentes bemærket er gift med den afgående direktør.

Selv mener Mette Rode Sundstrøm, at der er brug for en ny administrerende direktør med helt bestemte kvalifikationer.

- Jeg mener, at vi har brug for en mere procesorienteret direktørprofil, som kan føre den igangværende internationale ekspansion ud i livet ved at skalere vores systemer op og optimere vores processer og indtjening, siger hun i pressemeddelelsen.

Parret har sammen været med til at opbygge en international onlineforretning, som sidste sommer blev børsnoteret i Sverige.

Siden da har det dog været svært for Lauritz.com at leve op til forventningerne, hvad angår omsætning og overskud.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093