23948sdkhjf

Lidl Danmark får ny indkøbsdirektør

NAVNE: Mikko Forsström tiltræder til sommer som ny indkøbsdirektør i Lidl Danmark. Tidligere indkøbsdirektør Mark Hache overgår til en stilling i Lidl International i Sydtyskland.
Lidl Danmark får ny indkøbsdirektør. Det er den 33-årige finne Mikko Forsström, som har flere års erfaring som indkøbschef bag sig, både fra Lidl Finland, England og Lidls internationale indkøbsafdeling.

Senest har Mikko Forsström arbejdet som indkøbsdirektør hos indkøbsorganisationen EMD i Schweiz.

Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at tiltræde stillingen. Dagligvaremarkedet i Danmark er jo et stærkt konkurrencepræget marked, og jeg ser frem til, sammen med medarbejderne, at fortsætte det gode arbejde, der allerede er blevet gjort i kampen om de danske kunder, siger Mikko Forsström.

Han starter for alvor op i Danmark i løbet af sommeren og vil have en overgangsperiode sammen med Mark Hache. Lige nu følger han et internationalt uddannelsesforløb i Finland, men han skal også til Irland, Schweiz og Tyskland for at lære best practise fra forskellige Lidl-lande.

Lidl Danmarks administrerende direktør Dirk Fust ser frem til samarbejdet og fortæller, at Mikko Forsström kommer til at fortsætte den linje, som Mark Hache har lagt de seneste år.

- Mark Hache har igennem de seneste par år ydet en stor indsats som indkøbsdirektør i Lidl Danmark. Han har stået i spidsen for vores store satsning på danske produkter og sikret en række gode aftaler med lokale danske leverandører. Helt konkret betyder det, at kunderne i dag kan finde endnu flere danske produkter i vores butikker, siger Dirk Fust.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11