23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danskerne har fået smag for god chokolade

Den helt dyre håndlavede chokolade er dog stadig svær at få afsat.

Danskerne går i højere grad efter kvalitet, når de køber chokolade, og vi har i høj grad taget især den mørke chokolade til os, fortæller Lars Aarup, analysechef ved Coop, til JydskeVestkysten.





Men det er stadig svært at sælge den allerdyreste, håndlavede chokolade, tilføjer han.





- Hvis man deler chokoladen ind i tre hylder, har man den nederste med Rittersport og Marabou, den midterste er fyldt med 100 gram plader med overvejende mørk chokolade, der kommer i forskellige varianter: chili, lakrids, havsalt, og så den øverste hylde med håndlavet chokolade. Det er den midterste hylde, der er i vækst, forklarer Lars Aarup.





Af konkurrencehensyn vil han ikke afsløre, hvor meget chokolade kæden sælger i ugerne op til påske.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.172