23948sdkhjf

Ufarlig genstand udløste bombefrygt i indkøbscenter i Malmø

En mistænkelig genstand fundet i et parkeringsafsnit i et indkøbscenter i Malmø er ufarlig, oplyser politiet.
Bomberyddere fra svensk politi har konstateret, at en mistænkelig genstand, som blev fundet i et parkeringsområde i et indkøbscenter i Malmø lørdag aften, er ufarlig.

Det rapporterer avisen Sydsvenskan natten til søndag.

Bombeteknikere ankom til stedet kort før klokken 22.30. De undersøgte genstanden og kunne konstatere, at den var harmløs.

Indkøbscentret Emporia i Malmø blev lørdag aften evakueret og butikkerne lukket. Det skete, efter at politiet klokken 20.05 fik en anmeldelse om en mistænkelig genstand i parkeringsområdet.

Emporia er et af 15 steder i Malmø, hvor politiet har forstærket bevogtningen efter fredagens blodbad i den svenske hovedstad, Stockholm. Her kørte en mand en lastbil ind i en menneskemængde og dræbte fire mennesker og sårede 15 andre.

- Politiet er synligt til stede for at skabe tryghed. Vi vil gerne være synlige på gaden, hvor folk er, siger pressetalsperson ved politiet Åsa Emanuelsson til det svenske nyhedsbureau TT.

Butikscentret i Malmø, der er et af de største i Skandinavien, har normalt åben til klokken 22 om lørdagen, skriver Sydsvenskan.

Natten til søndag er afspærringerne omkring området ophævet igen, oplyser politiet.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094