23948sdkhjf

Stena Danica åbner flydende outlet-butik

Stena Line introducerer fra højsæsonen en outlet-butik ombord på færgen Stena Danica, som vil sælge mærketøj med op til 80 procent rabat.
Fra højsæsonen 2017 introducerer rederiet Stena Line et nyt initiativ på færgen Stena Danica, der besejler ruten mellem Frederikshavn og Gøteborg.

Færgen kommer således til at huse en flydende outlet-butik i det 500 m2 store tidligere aktivitets- og konferenceområde på dæk 8.

Det fortæller Stena Line i en pressemeddelelse.

Oulet-butikken, der lyder navnet Outlet One, vil blandt andet forhandle kendte mærkevarer inden for dame- og herremode, accessories, jeans og børnetøj. Priserne vil være mellem 20 og 80 procent lavere end på land.

- Stena Line ønsker at levere både rejser og shoppingmuligheder til overkommelige priser. På den måde er outlet-butikken et rigtig fint supplement til vores allerede eksisterende bordershop, som sælger parfume, slik og alkohol til meget konkurrencedygtige priser, siger Tony Michaelsen, Trade Director for Stena Lines færgeruter mellem Danmark og Sverige.

Da bordershoppen ombord på Stena Danica blev introduceret i 2014, resulterede det i en markant øgning i antallet af passagerer.

Således steg antallet af endagsrejsende med 50 procent i løbet af det første år.

- Vi tror på, at det nye koncept og de store rabatter vil øge interessen for at rejse mellem Danmark og Sverige yderligere. Med åbningen af outlet-butikken får vores mange endagsrejsende under alle omstændigheder endnu en anledning til at tage færgen til Gøteborg, siger Tony Michaelsen.

Outlet One er en del af Airport Retail Group, som har butikker i både Sverige og Norge samt til søs. Fokus ligger i alle tilfælde på kendte mærkevarer til lave priser.

De nedsatte priser bliver muliggjort via køb af overskudsvarer direkte fra producenterne, ligesom der indkøbes vareprøver og produkter fra konkursramte virksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109