23948sdkhjf

Ledende medarbejdere strømmer ud fra Tiger

Blodbad eller en naturlig proces?
Siden den hurtigtvoksende detailkæde Tiger i januar fyrede topchefen Xavier Vidal har andre ledende medarbejdere forladt koncernen - nærmest i fast rutefart.

Det skriver dagbladet Børsen.

Siden årsskiftet har koncernen sagt farvel til godt 10 procent af de 200 ansatte på hovedkontoret i København, hvoraf en stor del sad i ledende stillinger.

Ifølge den midlertidige topchef Michael Hauge er der ikke noget odiøst i det, og han afviser, at der er sket en større udrensning som følge af skuffende regnskabstal.

- Jeg har ikke så meget at sige om det. Det er for mig at se en naturlig proces, at vi siger goddag til nogen og farvel til nogen. Jeg opfatter det som værende helt udramatisk, siger han.

Det er dog ikke den opfattelse der verserer blandt de tidligere medarbejdere. Her forlyder det, at især marketingsafdelingen har været udsat for regulært blodbad.

Branddirektør Tina Schwarz, den globale marketingsdirektør Klaus Vemmer, innovationsdirektør Frederico Bosisio, Sydeuropa- ansvarlig Rebecca Murtra Millar samt Tysklands-direktør
Oliver Windhaus er alle væk. Samtidig har kommunikationschefen Esben Pedersen indgået en fratrædelsesaftale.

Tiger-koncernen har siden januar været udstyret med en konstitueret topchef. Michael Hauge fortæller til Børsen, at man snart har en ny topchef klar, og at man kommer med en udmelding når en aftale er på plads.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094