23948sdkhjf

Bilka vil også være genbrugsstation for elektronik

Tanken er at udvide listen af affaldstyper, som kan afleveres samtidig med indkøbet.
I stedet for at køre til genbrugsstationen med den bærbare computer, når den har udtjent sin værnepligt, kan kunderne nu komme af med den på ansvarlig vis og gøre dagens indkøb samme sted.

Fra 1. maj gør Bilka det nemlig muligt for alle at aflevere deres brugte bærbare computere, tablets og mobiltelefoner i varehuset.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse.

- Det er rigtig interessant, at Bilka går denne vej. Danmarks Naturfredningsforening mener, at der er gode fremtidsperspektiver i, at store spillere som Bilka har fokus på genanvendelse af ressourcer og gør det nemmere for forbrugerne at komme af med de produkter, de ikke ønsker længere – på en forsvarlig måde over for naturen og miljøet, siger Sine Beuse Fauerby, miljøpolitisk seniorrådgiver i Danmarks Naturfredningsforening.

Andre typer affald måske på vej
Elektronik er blot den seneste ting på listen over ting, som kunderne kan sende til genbrug i Bilka, der i forvejen håndterer brugte flasker, glas, batterier, tøj og mælkelåg.

– Vi vil gerne gøre det nemt for danskerne at medvirke til genanvendelse og øge opmærksomheden omkring, at affald er en ressource, der kan bruges til at lave nyt materiale. Op mod 3 millioner kunder handler i vores butikker hver uge, og det er en spændende tanke, hvis vi kan etablere små genbrugsstationer ved vores varehuse, hvor kunderne kan aflevere forskellige typer af affald samtidig med, at de køber ind. Derfor vil vi løbende se på, hvad den næste type affald kan være, fortæller direktør for Bilka-kæden, Mark H. Nielsen.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094