23948sdkhjf

Danmarks ældste indkøbscenter lander rekordresultat

Forventer øget fremgang i 2017 og flere år frem - på trods af nye konkurrenter.
Danmarks ældste indkøbscenter, nemlig det familieejede Rødovre Centrum, der samtidig er et af landets største vil snart fremlægge et regnskab med rekordoverskud, fortæller Finans.

Rødovre Centrum øgede sidste år overskuddet før værdireguleringer og skat til 103 mio. kr. fra 88 mio. kr. i 2015.

- Vi er meget tilfredse med, at vi kan sætte flere rekorder: Overskuddet fra driften er det hidtil højeste, og omsætningen i centrets butikker, altså hos vores kunder, steg fra 2,2 til 2,3 mia. kr., mens antallet af gæster steg fra 8,3 til 8,4 mio. Det er måske små stigninger, men skal ses i lyset af skærpet konkurrence fra omkringliggende centre og i mere begrænset omfang fra nethandel, siger Jesper Andreasen, adm. direktør siden 1990, til EjendomsWatch.

Rekorden kommer blandt andet i hus på grund af øgede lejeindtægter og færre større vedligeholdelsesarbejder end året før.

Til efteråret indvies en ny konkurrent, Kronen Vanløse, blot toenhalv kilometer fra Rødovre Centrum, men direktøren forventer, at øgede lejeindtægter vil gøre op for eventuelle mistede kunder i den forbindelse, og at centret således vil opleve fremgang også næste år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066