23948sdkhjf

Skaber forargelse: Broen sælger sine parkeringspladser

Hvem som helst kan nu leje en fuldtidsparkeringsplads på Broen Shopping, Udvalgsformand forlanger en forklaring.
704 borgere i Esbjerg får nu mulighed for at leje en parkeringsplads ved indkøbscentret Broen Shopping for 375 kroner om måneden.

Til gengæld kan man så holde på pladsen døgnet rundt og året rundt, fortæller jv.dk .

Det skaber forargelse hos udvalgsformand for Teknik & Bygge, Anders Kronborg (S), der har bedt forvaltningen om en forklaring på, hvordan det kan hænge sammen med de krav til parkering, som storcentret skal opfylde.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg midt i hele den igangværende parkeringsdiskussion om manglende parkeringskapacitet i indre by samt det mulige kommende Ungdomsbo-byggeri på langtidsparkeringen på Museumspladsen lige spærrede øjnene op, da jeg så, at Broen nu lejer pladser ud til langtidsparkering. Teknik & Miljø arbejder i forvejen på en parkeringsredegørelse forud for, at vi skal behandle parkeringskravet til Ungdomsbos projekt og den manko, der er på minus 61 pladser dér, så jeg har nu bedt om, at vi også får belyst, hvordan udlejning af parkeringspladser på Broen harmonerer med det parkeringskrav, der i sin tid blev stillet til shoppingcentret. Frit oversat: opfylder Broen stadig parkeringskravet, hvis de udlejer parkeringspladser til dem, der vil betale, siger Anders Kronborg.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078