23948sdkhjf

Succes med luksuskøkkener giver fremgang

- Vi rammer en tendens, hvor stadig flere udlever drømmen om et køkkenet, som er lavet fra bunden og specialfremstillet til den enkelte familie, forklarer direktør.

Multiform i vestjyske Kibæk har travlt med at lave håndlavede luksuskøkkener til kræsne kunder. Der er en stigende interesse for stolt håndværk og historien bag, oplever virksomheden. Derfor er der igen i år tocifret salgsvækst og øget overskud.

Med et nettooverskud i 2016 på 6,3 millioner, er det knap en trekvart million bedre end året før.

- Vi rammer en tendens, hvor stadig flere udlever drømmen om et køkkenet, som er lavet fra bunden og specialfremstillet til den enkelte familie. Derfor ønsker vi at åbne nye butikker i udvalgte europæiske lande, og flagshipstores i nogle af de store byer, siger Michael Oversø, adm. direktør i Multiform siden august sidste år.

London, Antwerpen og Luxembourg var byer, som i 2016 fik Multiform-butikker. Kæden har 27 butikker i 6 lande, og inden 3 år skal det antal være mindst 40.

Bare i denne måned åbner Multiform butikker i Malmø og Stavanger, og senere sker det i Stockholm og senere igen i København, som får en helt ny Multiform.

- Måler at gøre Multiform til et eksklusivt brand på flere markeder. Vi har produkterne i det rigtige design og kvalitet og en unik storytelling, som klart berettiger til, at vi kan nå den position. Dansk møbeldesign har opnået international anerkendelse, og nu er turen kommet til køkkenet, siger Michael Oversø om markedspotentialet.

Foruden privatmarkedet vil Multiform også gerne stå langt stærkere på erhvervssalg.

- I disse år bygges der luksusboliger i de store byer over hele Europa, og her passer Multiform perfekt ind. Derfor opbygger vi nu stærke B2B-afdelinger i udvalgte butikker med en ny B2B chef i spidsen, siger Michael Oversø.

Forventningen er, at Multiform igen i 2017 får fremgang på salg og i indtjening.

Multiform A/S
mio. kr. 2016 2015
Bruttoomsætning 21,6 20,3
Resultat af primær drift 7,9 7,3
Resultat før skat 8,1 7,3
Årets resultat 6,3 5,6
Balancesum 31,3 29,3
Egenkapital 15,6 14,3
Antal ansatte 39
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094