23948sdkhjf

Smid tøjet i Bruuns Galleri

I weekenden åbner Ungdommens Røde Kors en pop-up butik i Bruuns Galleri for at samle tøj ind i forbindelse med kampagnen ’Smid Tøjet Danmark’.
For tredje år i træk går Røde Kors og TV 2 sammen om kampagnen ’Smid Tøjet Danmark’, og i Aarhus har Bruuns Galleri valgt at deltage ved at tilbyde Ungdommens Røde Kors lokaler til en pop-up butik i weekenden 13. – 14. maj.

Det fortæller shoppingcentret i en pressemeddelelse.

Opfordringen lyder på, at så mange som muligt kigger ind i butikken på 1. sal i Bruuns Galleri og donerer deres brugte tøj for på den måde at hjælpe mennesker i nød.

Læs også: Coronakrisen trækker privatforbrug mod mere bæredygtighed

- Vi er sikre på, at mange af vores kunder vil kigge forbi i weekenden med deres brugte tøj. Kampagnen er en sjov og anderledes måde at indsamle penge på, og det vil vi her i Bruuns Galleri gerne støtte op om. I Ungdommens Røde Kors pop-up butik bliver det muligt både at donere og købe genbrugstøj. Der vil også være tilknyttet et lille værksted med symaskiner og materialer til alle, som har lyst til at give en kreativ hånd med at omdanne tøjet til nye flotte designs, fortæller Claus Brændgaard, center manager Bruuns Galleri.

Læs også: Vejbaner bliver til sommergågader

Brugt tøj giver 57 mio. kr. om året
Generalsekretær i Røde Kors, Anders Ladekarl, glæder sig til for tredje år i træk at sætte kampagnen i gang.

- Det seneste årsresultat for vores genbrugsbutikker viste, at vi fik over 57 mio. kr. til hjælpearbejdet fra alt det tøj, der blev doneret til Røde Kors. Jeg håber, at en stor del af befolkningen igen i år vil rydde op i klædeskabet og give tøj til Røde Kors. På den måde kan vi både hjælpe mennesker, som er fordrevet fra deres hjem på grund af krige og katastrofer, og de sårbare og ensomme, som har brug for vores hjælp her i Danmark, forklarer han.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156