23948sdkhjf

Bogindsamling gav et overvældende resultat

106 boghandlere samlede i dagene 24.-26. april bøger ind fra kunderne til gavn for organisationen Læs For Livet.
Læs For Livet har siden 2012 indsamlet bøger fra private, forlag, anmeldere, forfattere og mange andre.

106 boghandlere samlede i dagene 24.-26. april bøger ind fra kunderne til gavn for organisationen Læs For Livet, og resultatet overgik enhver forventning.

Det skriver Boghandlerforeningen i en pressemeddelelse.

I alt 71 paller bøger er nu på vej til Læs For Livet og de mange udsatte børn og unge, som nyder godt af organisationens arbejde.

Bøgerne bliver samlet i biblioteker på 200-800 bøger, som foræres til institutioner, hvor udsatte børn og unge opholder sig, som f.eks. børnehjem, familieafdelinger og ungdomspensioner.

Erfaringerne på de institutioner, som modtager bøgerne, er entydigt positive, og bibliotekerne har allerede haft stor betydning for en lang række børn og unge, som har fundet glæde og inspiration i bøgerne og fået helt nye læsevaner. Fokus for Læs For Livet er netop læselyst - det vigtigste er ikke, hvad børnene og de unge læser, men at de læser.

Med boghandlernes indsamling er der bøger nok til de næste mange måneders arbejde med at skabe nye biblioteker, og Læs For Livet har måttet ud og finde ekstra lagerplads for at kunne tage imod de 71 bogpaller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079